Øllet Forhandlere
 
Ølforedrag
Om ølsmeden.dk
 
 
Galleri
 
Ølsmagning
Ølsmeden på facebook
 
Kontakt

 
Ølsmeden - Øl til tiden - Leverandør til Vikinger:
Her kan du se nogen af de muligheder vi har for at præsenterer det gode øl på markeder og til arrangementer.
 
Vi deltager både på historiske markedsdage som f.eks. Vikingemarkeder og Middelaldermarkeder og på ikke historiske markeder som f.eks. byfester og lignende.

 
Mission:
At udbrede kendskabet til rigtigt historisk øl.
(Og få folk til at indse at en historisk øl ikke har noget med historie at gøre bare fordi at den har et fint logo)

 
 
Opskænkning af øllet fra lerkander
Det historiske øl vi serverer og præsenterer kan skænkes op fra lerkander i lerkrus eller plasticbægerer alt efter hvilken autencitet markedet sigter efter.
Servering af øl fra lerkande i lerkrus
 
Præsenation af øllet og ingredienser der bruges i det historisk korrekte øl Præsentation af øl og ingredienser
På markeder er det vigtigt hurtigt at kunne give markedsgæsterne en hurtig indføring i øllets univers. Kort og præcis formidling af ølbrygning og fortælle om de ingerdienser der er brugt i vores øl.
 
Vi tager bl.a. malt, humle og porse med, så turisterne kan se, føle og dufte til alle disse dejlige ingredienser.
 
Mange tror at man kun drak mjød i vikingetiden og det er en stor misforståelse.
 
Mjød var meget dyrt, da honning var dyrt... Og derfor var det kun småkonger og stormænd der havde råd til denne fornøjelige drik der er en honningvin og slet ikke har noget med øl at gøre.
 
Øl på køl i trækarret
 
På markeder kan vi evt. holde øllet koldt i et stort trækar med store isklumper i. Sådan kan vi også køle æblesaft eller most til børnene.
Baren i det store markedstelt og festtelt. Siderne på teltet er sat op.
 
Præsentation af øllet Vikingetiden på Rådhuspladsen i København. Direkte udsendelse i Aftenshowet DR1 Ølsmeden i Aftenshowet på
Rådhuspladsen i København
I september 2008 blev der afholdt Vikingemarked på Ishøj tange. I den forbindelse var der mange vikinger der indtog Rådhuspladsen i København hvor tilskuerne bl.a. kunne få en smagsprøve på Ølsmedens øl "Vikingetiden".
 
Hurtig opskænkning af øl
Det skal gå stærkt når der skænkes smagsprøver af Ølsmedens Vikingeøl op til de forbipasserende tilskuere, der havde lagt vejen forbi Aftenshowet på Rådhuspladsen i København.
Der var mange der fik en dejlig smagsprøve, og i løbet af udsendelsen
fik vi da også "udsolgt".
Der skænkes Vikingeøl op til de forbipasserende tilskuere. Det skal gå stærkt! Og der var mange der fik en dejlig smagsprøve.
 
Billed af nogen af de ingredienser der bruges i det historisk korrekte øl. Her er også lidt ingredienser til krydret vin og mjød Se, føle, dufte og smage
Når vi tager på markeder er det vigtigt for os og for markedsgæsterne at kunne se og dufte til de ingredienser der bruges til ølbrygningen eller til møjdbrygning.
 
På billedet til højre kan du se nogen af de ingredienser der bruges i det historisk korrekte øl vores ølsmed brygger. Her på billedet er der også lidt ingredienser til krydret vin.
 
En stor kurv fyldt med øl!
Den mest enkle præsentation af øllet. En stor kande med øl til opskænkning i glas eller horn og en stor kurv fyldt med flaskeøl kunderne kan købe med hjem. Vikingeøl på ½ liters flasker er også en god gave til enhver Viking.
Den mest enkle præsentation af øllet. En kande med øl til opskænkning og en kurv fyldt med flaskeøl, Vikingeøllet til salg
 
Leverandør til vikinger
Formidlingen af hvordan man bryggede øl i vikingetiden og i middelalderen. Det er planen at jeg skal have et demonstrationbryg ved ildstedet på markeder hvor dette er muligt, da jeg gerne vil vise brygning på datidens brygudstyr i miniformat, så folk kan se og røre osv.
Folk skal have en historie med hjem (hvis de vil).
 
Med venlig hilsen
Kristian - Ølsmed

Øllet Forhandlere
 
Ølforedrag
Om ølsmeden.dk
 
 
Galleri
 
Ølsmagning
Ølsmeden på facebook
 
Kontakt